

- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ами, родена съм през нощта...

- Ами какво да те правя - давам ти я. ще ремонтираш ли?
- Не, ще спя.

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвянето става бързо и лесно, а вкусът е повече от уникален – всички го харесват
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица
Страшно вкусен
Щом отхапете от него, моментално ще ви връхлетят милите спомени от детството, свързани с трескавата подготовка за празника и отрупаната с лакомства трапеза
Е, традициите не са това, което бяха
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Остава по-малко от месец до Великден и навсякъде вече ухае на прясно изпечените тестени изкушения
Съществуват и такива рецепти, с които да спестите много време
Пробвайте тази рецепта и изненадайте всички с домашни козунаци навръх Великден!